Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How did they get my email address?
Hello!
Learn fix mysterious hacks to find interesting and valuable repair facts now and save money on repairs see on the website for DIY fixes
Full information on the link - https://900letekas.site
All the best and development in business!
Find trust mysterious breaks in interesting stories with valuable repair solutions
Reply
Як я подружилася з мультиваркою

Зовсім недавно мої стосунки з кухнею були, м'яко кажучи, напруженими. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Спочатку я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче щось із космічного фільму. Але голод не зважає на страхи, і настав момент істини.

На сайті знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Вимкнула страх і натиснула кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Це ти сама приготувала?".

Коли я підняла кришку, то була вражена. Це була їжа, а не щось неїстівне! Соковита, гаряча, їстівна! Ми уплітали за обидві щоки.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона рятує мене щоразу: у ній нічого не горить і не втікає і можна не боятись опіків. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі посміюються, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Reply
visit site betswaps
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)